Σε αυτό το forum, θα βρείτε ό,τι θέλετε! Διασκεδάστε !!!

Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

Επικοινωνία

Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους Διαχειριστές  - Administrators (SAMIGOS, A7X, soag) του Forum.

 

http://greek-zone.darkbb.com/contact.forum

 

Ο λόγος για τον οποίο θα επικοινωνήσετε, παρακαλούμε να είναι σοβαρός ! (όχι π.χ. "Τι νέα παιδιά")

Κορυφαίοι συγγραφείς

HOUSE (527)
 
SAMIGOS (464)
 
soag (289)
 
A7X (266)
 
kansa (233)
 
WindowsCleaner (218)
 
Steve7 (140)
 
Luffy (117)
 
sofaki (76)
 
Emma (46)
 

Πρόσφατα Θέματα

» Domenica
Παρ Μαρ 21, 2014 11:16 pm από giorgos5672

» ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
Δευ Οκτ 10, 2011 7:24 pm από degreekgiorgos

»  και γω εδώ, Είμαι...
Δευ Οκτ 25, 2010 1:56 pm από nickpalass

» Αγαπημένα Αποσπάσματα Σειρών - Ταινιών
Τετ Ιουν 02, 2010 6:21 pm από AGGY

» Ποινές
Παρ Νοε 13, 2009 7:35 pm από SAMIGOS

» Χρονια πολλα Α7Χ
Παρ Νοε 06, 2009 3:55 pm από SAMIGOS

» Αστεία Videos
Κυρ Νοε 01, 2009 9:39 pm από SAMIGOS

» Ποιοι παιζετε Pro Evolution?
Κυρ Σεπ 13, 2009 5:25 pm από Miltos

» Ρολόι που λέει...
Δευ Αυγ 17, 2009 11:17 am από soag

Παρόντες χρήστες

1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης

Κανένας


[ Δες όλη τη λίστα ]


Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 12, στις Παρ Ιουν 06, 2014 9:13 am


Όροι Εγγραφής

Για να προχωρήσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τα παρακάτω:

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.

Κατά την εγγραφή σας στο Forum μας, αποδέχεστε και κάποιους όρους οι οποίοι συμβάλουν στη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Οι κανόνες αυτοί, θα πρέπει να αποδέχονται από όλους όσους θέλουν να είναι ενεργοί στο Forum.
Το Fun Zone, δεν είναι υπεύθυνο σε καμιά περίπτωση για το τι γράφετε στα μηνύματα που στέλνονται. Αν κάποιο μήνυμα πιστεύετε ότι είναι σας θίγει σε προσωπικό ή γενικό επίπεδο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Admin (SAMIGOS) του site.

Παρακάτω, είναι η λίστα των απαγορευμένων ενεργειών, που δεν πρέπει να ακολουθείτε:

1] Απαγορεύετε η χρήση greeklish (π.χ geia, pos paei?) στο φόρουμ μας ! Επίσης απαγορεύονται η χρήση κεφαλαίων (CAPS) σε όλες τις κατηγορίες του forum.

2] Απαγορεύονται ονόματα χρηστών που είναι προσβλητικά, όπως και ονόματα χρηστών που μπορεί έμμεσα ή άμεσα να διαφημίζουν κάποια άλλη ιστοσελίδα. Το funzone.darkbb.com, δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για κάτι τέτοιο, αλλά θα ενεργήσουμε ανάλογα ώστε να απομακρυνθεί ο χρήστης.

3] Απαγορεύετε η αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων σε topics που δεν έχουν σχέση με αυτήν. Θα υπάρξουν τόπικ ώστε να μπορείτε να διαφημίσετε μια φορά την προσωπική σας σελίδα.

4] Κάθε χρηστής του funzone.darkbb.com έχει δικαίωμα να έχει μόνο ένα λογαριασμό, αν παρατηρηθεί ότι υπάρχει και δεύτερος ή και παραπάνω θα διαγραφούν επί τόπου.

5] Κάθε μέλος είναι υπεύθυνο για το τι γράφει και πως το γράφει, το f-z δεν έχει καμιά ευθύνη για το περιεχόμενο των μηνυμάτων!

6] Το όνομα κάθε τόπικ θα πρέπει να είναι ανάλογο με το περιεχόμενο του μηνύματος. Για βοήθεια ή ερωτήσεις να γράφετε πάντα στην ανάλογη κατηγορία γράφοντας όσο πιο κατανοητά και ουσιώδες γίνετε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

7] Απαγορεύετε η αποστολή μηνύματος περιεχομένου που μπορεί να θίξει, όπως και τρομοκρατικού, απειλητικού, υβριστικού περιεχομένου όπως και παρανόμου λογισμικού.

8] Στο προφίλ κάθε χρήστη μπορεί να υπάρχει υπογραφή και εικόνα που θα απεικονίζετε κάθε φορά που ο χρήστης στέλνει ένα μήνυμα. Απαγορεύετε να υπάρχει προσβλητικό περιεχόμενο όπως και περιεχόμενο που μπορεί να θίξει. Επίσης απαγορεύετε περιεχόμενο που διαφημίζει προϊόντα κάποιας άλλης ιστοσελίδα. Οι διαστάσεις της εικόνας απαγορεύετε να είναι μεγαλύτερη από αυτή που ζητείτε κατά αλλαγή της.

9] Ο χρηστής είναι υποχρεωμένος να τηρεί τους κανόνες που γράφονται εδώ, ακόμα και αν αυτοί έχουν αλλάξει, είναι δικό του όφελος να ξαναδεί τους κανόνες.

Επίσης, αν κάποιος χρηστής πιστεύει ότι οι κανόνες είναι λανθασμένοι και θέλει να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τον Admin (SAMIGOS) του site.

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση των κανόνων και σας παρακαλούμε, να τους τηρείτε ώστε να υπάρχει μια σωστή λειτουργία του greek-zone.darkbb.com !

Συμφωνώ με τα παραπάνω και είμαι ΑΝΩ των 13 ετών Δεν συμφωνώ με τους παραπάνω όρους
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Απρ 20, 2018 5:03 am